پنجشنبه ۲۲ آذر ۱۴۰۳ |۱۰ جمادی‌الثانی ۱۴۴۶ | Dec 12, 2024

در طول سال های دفاع مقدس، 45 شهید از فرزندان حوزه علمیه استان بوشهر تقدیم انقلاب و اسلام شد که بسیاری از آنان در به پیروزی رسیدن انقلاب نقش فعالی ایفا کردند.

حجت الاسلام والمسلمین سیدمهدی موسوی نژاد در گفتگو با سرویس استان های مرکز خبر حوزه، با ذکر این مطلب که حوزویان استان بوشهر از طلایه داران صیانت از انقلاب و اسلام و حفظ استقلال کشور بوده اند، اظهارداشت: روحانیون استان بوشهر از ابتدای مبارزات حق طلبانه ملت ایران به رهبری حضرت امام خمینی(ره) در تمام عرصه های جهاد علیه طاغوت حضور داشته و با حضور پر رنگ و گسترده در میدان های نبرد، وفاداری خود را به آرمان های انقلاب و امام راحل ثابت کردند.

وی افزود: در طول سال های دفاع مقدس، 45 شهید از فرزندان حوزه علمیه استان بوشهر تقدیم انقلاب و اسلام شد که بسیاری از آنان در به پیروزی رسیدن انقلاب نقش فعالی ایفا کردند.

دبیر ستاد یادواره شهدای روحانی استان بوشهر با ذکر این مطلب که تا کنون پنج دوره یادواره شهدای روحانی استان بوشهر برگزار شده است، خاطرنشان کرد: این یادواره‌ها، ویژه شهدای روحانی شهرستان های استان بوشهر است که در مرکز استان نیز یادواره استانی شهدای روحانی با حضور مدیران مدارس علمیه، روحانیت، اساتید، طلاب و مدیران استانی و مردم شهید پرور برگزار می‌شود.

وی گفت: حدود 30 نهاد استانی، ستاد یادواره شهدای روحانی استان بوشهر را در برگزاری برنامه های این ستاد یاری می‌کنند.

حجت الاسلام سید مهدی موسوی نژاد با ذکر این مطلب که 112 ایثار گر روحانی، اعم از رزمنده، آزاده و جانباز از این استان در جنگ تحمیلی حضور داشتند، تصریح کرد: یکی از برنامه هایی که در سطح مراکز دولتی و فرهنگی در استان بوشهر در حال پیگیری است، برگزاری برنامه فرهنگی و تجلیل از جامعه ایثارگری روحانیت استان است که امسال در سطح استان برگزار می شود.

وی با ذکر این مطلب که روحانیون در جبهه ها، دارای ماموریت های چند جانبه و حساس بودند، خاطرنشان کرد: به دلیل حجم بالای فعالیت های عملیاتی و فرهنگی و روانی که در هشت سال دفاع مقدس وجود داشت، روحانیت وظیفه بسیار سنگینی در خصوص اشاعه فرهنگ دینی، بیان احکام، بالابردن روحیه دینی و شادابی رزمندگان، جنگ فیزیکی و... ایفا نمود.

دبیر ستاد یادواره شهدای روحانی با ذکر این مطلب که روحانیون در جنگ، دو وظیفه عمده را ایفا می کردند، گفت: یکی از مهمترین عرصه های مجاهدت طلاب در زمان جنگ، فعالیت خستگی ناپذیر آنان در عرصه های فرهنگی و تبلیغی بود؛ برگزاری برنامه های تبلیغی  و فرهنگی و بیان احکام و برپایی مجالس دعا و ذکر توسل در سنگرها، نواحی عملیاتی، مساجد، پایگاه های بسیج، حسینیه ها و شهرها و روستاهای مختلف از جمله برنامه های فرهنگی این گروه بود.

وی افزود: از دیگر عرصه های خدمت رسانی طلاب و روحانیون در جبهه های جنگ تحمیلی، حضور در جبهه‌های حق علیه باطل بود که روحانیون با تلاش خستگی ناپذیر خود، رشادت های تاریخی را به یادگار گذاشتند.

حجت‌الاسلام موسوی نژاد، بیان خاطرات و مجاهدت‌های رزمندگان طلبه در جنگ تحمیلی را مهم دانست و گفت: بیان این خاطرات، درس‌های آموزنده ای برای نسلی که آن دوران را به یاد ندارند خواهد داشت.

وی تقویت روحیه جهادی و شهادت طلبی در بین طلاب جوان را از مهم‌ترین ثمرات بیان این خاطرات عنوان کرد و افزود: طلاب جوان، این رزمندگان ایثار گر را الگوی خود قرار خواهند داد.

 

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha